Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Látogató!

Őszintén örülünk, hogy rátalált a weboldalunkra, és annak is, hogy érdekli, kik vagyunk.

Fontos, hogy többet tudjunk egymásról. Önnek azért, hogy bizalma legyen felénk, nekünk pedig azért, hogy jobban tudjunk segíteni. Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy megtalálta-e az információkat, lehetséges megoldásokat (esetleg termékeket?) a problémájára, amiért eredetileg billentyűzetet ragadott és keresgélni kezdett?

Tudja, kicsit aggódunk. Ma az internet sok mindenre tud választ adni, de a hatalmas információhalmazból egyre nehezebb kihalászni a lényeget. Azt tapasztaltuk, hogy ügyfeleink jelentős részénél egy-egy internetes szörfölés után több a kérdés, mint előtte…

Személyre szabott segítség

Építkezésnél, vagy egy ipari gépészeti megoldás tervezésénél elengedhetetlen a személyes szakmai konzultáció egy olyan partnerrel, aki megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik az adott területen és megvitathatók segítségével azok a megoldási lehetőségek, amelyek az előzetes tájékozódás során felmerültek. Hisszük, hogy mi jó partnerek tudunk lenni ebben.  Biztosíték erre a közel 30 éves szakmai múltunk.  A Faktor Kft. kicsi, családi vállalkozásból sok-sok érdekes szakmai kihíváson keresztülmenve nőtt fel azokhoz a feladatokhoz, amelyekkel manapság találkozunk.

Köszönhetően sikeres projektjeinknek, egyre több ügyfél talál meg minket, majd ajánl tovább ismerőseinek. Mostanra már több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak, és abban bízunk, hogy Ön is csatlakozik ehhez a táborhoz.  

Optimális műszaki megoldások

A legjobban azokkal az ügyfelekkel tudunk együttműködni, akik megbíznak a szaktudásunkban és ránk bízzák a legoptimálisabb megoldás megkeresését. Higgye el, az épületgépészetet pusztán csak elméletben nem lehet művelni. Minden eset, minden igény egyedi, ezért tartjuk annyira fontosnak a személyes konzultációt és a helyszíni felmérést, hogy az adott helyzetnek megfelelő megoldást tudja kapni. Fontos, hogy megértsük Önt és megértsük a helyzetét, az aktuális műszaki problémát, amire megoldást keres. A helyszíni felméréseket INGYENESEN végezzük – ennél jobb ajánlattal nem nagyon tudunk a kedvére tenni! Az a célunk, ami Önnek is: az ideális megoldást keressük, ehhez pedig elengedhetetlen az alapos tájékozódás.

Klimatizálás, szellőztetés, hűtés, fűtés, víz- és gázszerelés

Teljes szolgáltatást nyújtunk, a konzultációtól a tervezésen át. A készülékeket és a szükséges alkatrészeket is szállítjuk, helyszíni beszereléssel és beüzemeléssel. Az elvégzett munkánkra természetesen garanciát is vállalunk!

Ha már van egy üzemelő rendszere, de nincs megelégedve a teljesítményével, akár ennek a szabályozását és karbantartását is elvégezzük.

Megújuló energia felhasználás

Egyre népszerűbbek az alternatív energiát hasznosító rendszerek, mi ezekben is otthon vagyunk. Amikor a lehetséges megoldásokról beszélgetünk, természetesen az alternatív megoldásokat sem hagyjuk ki a számításból. Szokás mondani: a számok nem hazudnak és valóban: az, hogy az Ön épületében milyen rendszerek, milyen hatásfokkal tudnak működni, hogy milyen módszerrel valósul meg a fűtés, vagy a szellőzés, végeredményben a számok mondják meg – ilyen szempontból legalább objektív és egzakt tudományt művelünk, és ez számunkra megnyugtató. Bízunk benne, hogy Önnek is az lesz. 

Bemutatótermünkben azokat az eszközöket és technológiákat, amiket ebben a rövid bemutatkozásban csak érintőlegesen említettünk, meg is tekintheti. Nem is gondolná, hogy egy-egy testközeli találkozás mennyire más megvilágításba helyez bizonyos dolgokat.  Ezek a gépészeti technológiák érdekesek, modernek, figyelemre méltóak. Adjon egy esélyt számukra, hogy közelebbről is megismerje ezeket, nekünk pedig arra, hogy személyes kapcsolatba kerüljünk Önnel. Keressen bennünket az alábbi elérhetőségeinken!

Budapest, XVII., Pesti út 9.

Tel.: +36 1 253 0394