Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PARTNEROLDALAINK

 

Bemutatkozó oldalunk, melyen megtalálható cégünk kezdeti története és a vállalat főbb fejlődési állomásai. Továbbá itt mutatjuk be milyen szolgáltatásaink vannak, mivel foglalkozunk és hogy milyen szakágban, kivel kell felvenni a kapcsolatot.

    

Ez az épületgépészeti termékek teljes palettáját felölelő weboldal, egyben webshop is, ahol meg lehet rendelni termékeinket vagy csak tájékozódni az árukról, leírásukról, paramétereikről. Megtalálható itt minden a fürdőszobai szaniterekről, bojlerekről, kazánokról, szerelési anyagokról és továbbá a megújuló energia lehetőségeiről.

 

Ezen az oldalon találja meg klímáink legnagyobb kínálatát, együttvéve a klímacsomagokkal és szerelési, karbantartási szolgáltatásokkal. Ezenfelül tájékozódhat légtisztító, hőszivattyú és fan-coil rendszereinkről is.

 

Minden ami megújuló energia, azaz napelemes rendszercsomagok, hőszivattyúk és hővisszanyerő szellőztető rendszerek. Tájékozódhat és ajánlatot, információt kérhet ezen a weboldalon.

Ebben a webáruházban, a klímákon felül tájékozódni tud folyadékhűtőkről, hőszivattyúk teljes rendszereiről és párátlanító, légtisztító termékeinkről. Továbbá minden információ megtalálható a klímával való fűtésről.