Oldalsáv
HÍVJON MOST!

Légtisztító Boneco P340

Azonosító: P340

69 990 Ft68 900 Ft
Termékinformációk:

A BONECO P340 légtisztító aktív szénszűrővel kombinált HEPA szűrő segítségével
szűri meg a lakóhelyiségek levegőjét.

Kis méret, innovatív külső és hatékony légtisztítás
A BONECO P340 légtisztító készülék úgy került kialakításra, hogy lehetőleg kis mérete által könnyen elhelyezhető legyen, mindemellett modern technológiával rendelkezzen és csendesen legyen üzemeltethető.

AUTOmata üzemmód
A BONECO légtisztító a levegőszennyezettség figyelembevételével automata üzemmódban az ideális ventilátor fokozatra kapcsol. Három ventilátor fokozattal rendelkezik.

HEPA szűrős légtisztító

A P340 légtisztítóban aktív szénszűrővel kombinált HEPA szűrő került elhelyezésre, így nem csak a levegőben található szennyező anyagokat szűri ki, hanem a szagokat is semlegesíti.

Beépített levegőszennyezettség mérő
A BONECO P340 oldalába beépítettek egy levegő szennyezettség mérő szenzort. Ennek segítségével kap a készülék tájékoztatást a környezeti levegő minőségéről. AUTO üzemmódban így az aktuális légszennyezettség alapján képes a levegő javításán dolgozni, az optimális ventilátor fokozatot kiválasztani.


Partner oldalaink

Friss hírek
A szerverszoba esetében az optimális hőmérsékletnek 20-22 Celsius fok között kell lennie, ezt pedig már csak éghajlati sajátosságok miatt sem egyszerű minden esetben biztosítani. Egy szerverszoba esetében egyáltalán nem kielégítő a háztartási, vagy lakossági használatra kialakított klímaberendezés, és ennek több oka van. A berendezések működés közben rengeteg hőt termelnek, és ez a nyári időszakra ugyanúgy érvényes, mint a télire.
2019. január 27.
2018.12.05. szakmai nap
2018. december 4.
Miért a mobilklíma? Akadályba ütközik a klíma kültéri egységének felszerelése, műemléképületben lakik? Könnyű és energiatakarékos hűtési módot keres egyterű lakásába? A pénzt pazarolja a központi légkondicionáló használatával, holott csak egy szobát szeretne hűteni? Szüksége van egy alternatív és kompakt hűtési megoldásra a lakókocsija számára? Ha a kérdések bármelyikére igennel válaszol, akkor a mobilklíma tökéletes választás lehet az Ön számára.
2018. augusztus 26.
ÁSZF | Adatvédelem | Elállási nyilatkozat
1173 Budapest, Pesti út 9.
Faktor Vállalkozási Iroda Kft. © Minden jog fenntartva!